top of page

Nyheter
Arkivet

23 Mars 2020

Vi utökar nu vår verksamhet med Digital Signage. Ett sätt för dig som företagare att enkelt med hjälp av bildskärmar sprida information. Det kan vara intern information till anställda eller för att göra reklam för produkter och tjänster.

Våra konsulter monterar och driftsätter hela miljön. Det enda du som företagare behöver göra är att via en webbläsare lägga ut information i ett lätthanterat system.

Det kan exempelvis vara bilder, text, filmer eller innehåll från sociala media.

Lösningen bygger på SmartSigns  system som vi nu är återförsäljare för.

12 Mars 2020

Då Coronaviruset breder ut sig mer och mer i samhället har IP System AB beslutat att det personliga mötet skall begränsas. Interna/externa möten hålls digitalt och endast personal som behöver hantera hårdvara mm på kontoren behöver komma in.

Våra konsulter skall i största mån försöka lösa alla jobb fjärrledes för att minimera den personliga kontakten. Vi är övertygande att våra kunder och leverantörer har förståelse för detta beslut.

Vi hjälper dig som kund till oss med förslag på hur man kan jobba hemma om inte denna lösning finns på plats redan. Kontakta din personliga konsult/säljare.

 

Styrelsen

6 Mars 2020

IP System har varit med Mitel i Amsterdam, på deras stora årliga världsträff. Där träffas vi, återförsäljare, distributörer och givetvis Mitel för att ta intryck av den kommunikationsvärld vi lever i. Nyheter och vision blandas, och man fylls av inspiration inför resten av 2020.

Det laddas på med nya funktioner, allt för att tillfredsställa våra kunder, något som vi på IP System nu är först med att leverera.

mitelevent.png
21 Oktober 2019

Vi har nu namngivet vår IP växel till IP System FLEX. En mobil operatörsoberoende växel med  all funktionalitet  du behöver för ditt företag.

 

Vill du som företagare ha mer information kring IP System FLEX?  Ring 0451-10101

18 Juni 2019

IP system byter lokaler inom "Levins huset". Vi kommer flytta in i de butikslokaler som finns i direkt anslutning till Entrén. Vi kommer där få en kundmottagning av högsta klass. Flytten sker under Juli månad.

28 Maj 2019

Vi välkomnar Anders, Christian, Jonas, Magnus, Martin & Peter till IP System. Tidigare anställda på Dialect hjälper oss skapa "Dream Team"  och stärker vår telekom och IT-affär.

 

Vi erbjuder nu en kontakt för IT & Telekom.

bottom of page